Tidningen för oss som kör Harley | 100 procent Harley-Davidson

Välkommen till BigTwins e-butik WebSwap!

Tyvärr har vi avvecklat butiken på grund av de höga portokostnaderna men vill du beställa hem senaste numret så kan du göra det hos Pressbyrån eller Tidningskungen. De har bra avtal med Postnord och kan därför hålla ta betydligt lägre pris för frakten än vad som skulle vara möjligt för oss.

Vill du istället teckna en prenumeration kan du göra det hos Flowly.


BigTwin – 100% Harley-Davidson

Bara Harley-Davidson

I BigTwin skriver vi bara om Harley-Davidson, men vi har valt att definiera begreppet lite bredare. En Harley är i våra ögon en motorcykel byggd enligt det klassiska Harley-receptet, men inte nödvändigtvis med delar från moderbolaget i Milwaukee. Det kan vara en hoj baserad på en ram från exempelvis Calles Chopperdelar och en Evo-typ-motor från S&S.


Vad kan du läsa om i BigTwin?

Vi skriver om allt från nya standardhojar och modifierade Harley-Davidsons till bobbers, baggers, choppers, caféracers, scramblers, gammelhojar, rat bikes och mer eller mindre extrema byggen. Du hittar notiser om nya produkter, underhållande krönikorprovkörningar av nya modellerrese-teknik-så gör du-mäss-träff- och utställningsartiklarHarley-Davidson-historia samt verkstadsbesök.

Läs mer om BigTwin!

Kontakta oss gärna med dina frågor och feedback på red@bigtwin.se eller 0708 - 71 61 61.